Καλώς ήρθατε στη Villa Stamata


Στην πιο ευνοημένη από τη φύση δυτική πλευρά της Λευκάδας με τις πιο φημισμένες παραλίες του νησιού ( Αγ. Νικήτας, Κάθισμα, Εγκρεμνοί, Πόρτο Κατσίκι ), η Βίλα Σταμάτα σας προσφέρει ζεστή φιλοξενία στις σύγχρονες μεζονέτες της , που κατασκευάστηκαν το 2008.

Εδώ, τίποτα δε διακόπτει το βλέμμα, κανένα φυσικό ή τεχνητό εμπόδιο δε διαταράσσει τη φυσική γραμμή που ενώνει το πράσινο του βουνού με το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού.

Πανοραμική θέα

Λίγο έξω από το παραδοσιακό χωριό Τσουκαλάδες, απέχοντας μόλις 6 χιλ. από τη Χώρα, τόσο κοντά στην έντονη ζωή της πρωτεύουσας του νησιού αλλά και αρκετά μακριά για κάποιον που αναζητά ήρεμες διακοπές, η Βίλα Σταμάτα διαθέτει πανοραμική θέα, αφού βρίσκεται στην πλαγιά του βουνού, πάνω από την παραλία του Άη-Γιάννη με τους Μύλους και «βλέπει» στην πόλη της Λευκάδας αλλά και στο Ιόνιο Πέλαγος χαρίζοντας στον επισκέπτη μοναδικές εικόνες και χρώματα από ανατολές και ηλιοβασιλέματα.

Διαμονή

Στη Βίλα Σταμάτα θα βρείτε δύο μεζονέτες που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 6 άτομα.Ιδανική επιλογή για οικογένεια ή παρέα φίλων ή ζευγάρι που αναζητά αυτόνομες και ήρεμες διακοπές είτε το χειμώνα είτε το καλοκαίρι. Δείτε στις παραπάνω φωτογραφίες-συνδέσμους πληροφορίες για τις βίλλες και την μοναδική θέα που διαθέτουν.

Φωτογραφίες

Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες μας.

περισσοτερα

Επικοινωνία

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας. θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε στη Βίλα Σταμάτα !

περισσοτερα